theme-sticky-logo-alt

Team athlete

0 Comments

Ikväll hade jag ett gig på D.O. (Design Only) på Väla. De hade kundkväll så jag lirade lite shoppingvänlig musik.

Imorgon har jag ett AW-gig på KOL och på lördag ska jag spela på Nattkatten. Nästa vecka har jag också två gig så det blev mycket på kort tid, men det klaffade med jobbet så why not?

Har redan krupit ner i sängen och ska komma upp i tid för att hinna träna så tidigt som möjligt. Måste hinna med båda träningspassen innan jag börjar spela vid 17:00. Har börjat med koffeindrink/tablett innan cardion för att lägga in en extra växel. Imorgon är det ju bara nio veckor kvar till första tävlingen! 

Jag har fått hem en beställning från MM Sports (som jag för övrigt tävlar för i november och december) med världens godaste BCAA! Den ena är med flädersmak och den andra har en ny exotisk somrig fruktig blandning som heter Sunny Beach. Så goda!!! (Detta är inget jag får betalt för att skriva.) Jag har en liten låda med massa saker till tävlingarna, så som jäääättebrun foundation, blingiga smycken, brun-utan-sol-handskar, bikini bite (som håller bikinin på plats), etc. Dags att komma igång med poseringsträningen nu bara…

 mm sports  
bikinifitness  mm sports team athlete 

Previous Post
Blod, svett & tårar
Next Post
Trött tjej

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0