theme-sticky-logo-alt

Tårta? På en tisdag?!

0 Comments

Med endast ett leg från Aalborg till Köpenhamn imorse så avslutade jag denna arbetsperiod tidigt imorse. Efter frulle på Donken med en kollega körde jag till Ica Maxi och storhandlade hälsosam mat. Plus en gratis prinsesstårta som jag fick hämta ut från bageriet eftersom jag fyllt år. Tack Ica!

Tårtan tog jag med hem till Camilla och hennes familj på kvällen där jag blev bjuden på middag. Jag och Camilla hade lite catching up to do och jag fick träffa min nu väldigt stora gudson (labben) Charlie!

Imorgon ska jag börja dagen med att testa ett pass på Studio Aktiverum med Sabina och Jea. På kvällen är det äntligen dags att sätta sig i studion igen! Det var ett tag sedan nu… Rickard och jag ska försöka få ihop minst en låt att släppa snart, för det material vi gjorde tidigare har vi proddat till andra artister. To be continued…

 tårta Kvällsfika.

Previous Post
Love is in the air
Next Post
Doga

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0