theme-sticky-logo-alt

Take me to the clouds above

2 Comments

Det var en lång första arbetsdag igår. Jag flög en Teneriffa-tur med fantastiskt crew, och trots att vi inte hade så mycket att göra på hemvägen så hade vi ändå trevligt ihop.

Något som är underbart med mitt arbete är att så fort man är ovanför molnen ser man alltid solen, även om det är grått och regnigt nere på jorden. Förutom när det är kväll/natt alltså. Vi fick se en sjukt fin solnedgång igår som jag var tvungen att fota genom flygplansfönstret.

Nu ska jag ner till gymmet och sen gå på en visning innan det är dags att köra mot Kastrup igen. Det blir övernattning i Aalborg också. Denna arbetsperiod är ganska fullspäckad och jag har massor att fixa med inför min Halloween-fest på lördag! Stress!!!

   

Previous Post
Lyx i en box
Next Post
Busy woman

2 Comments

 • October 31, 2015 at 1:48 pm
  Amanda

  När man trycker på en kategori t.ex. ” att bli flygvärdinna” så kommer ju alla inlägg upp om just det ämnet. Men om vi tar t.ex. inlägget “sommarfågel” så kan man ju läsa ett litet “stycke”, sedan står det ju “läs mer”, kan man inte ändra så att det inte står “läs mer”? för det är ju ganska jobbigt när man har läst det inlägget t.ex. sedan ska man gå tillbaka o läsa nästa inlägg, då är det samma “visa” igen, läsa ett litet “stycke” tryck på läs mer osv.. haha.. Så tänkte typ om man kunde göra så inläggen kommer “hela” efter varann om man säger så… hoppas du förstår, annars får du skriva det när du svarar 🙂

  Reply
  • November 1, 2015 at 9:09 pm
   Flygvärdinnan

   Jag förstår vad du menar Amanda och jag vill också ha det så. Men tyvärr säger min webadministratör att min redan långsamma blogg kommer bli ännu långsammare att ladda då. :/
   Jag ska se om det går att lösa på något sätt plus att göra bloggen mindre seg.
   Tack för tipset dock! 🙂

   Reply

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0