theme-sticky-logo-alt

Tack för tips!

2 Comments

Jag tar tacksamt emot alla tips om vad ni vill läsa och se i bloggen. Jag ska bli bättre på att lägga upp bilder, det är bara lite knepigt eftersom jag måste vara anonym. Jag ska självklart även ha frågestund, men jag tar det en dag när jag vet att jag hinner svara. Soon to come!

Just nu ska jag ivåg och få pedikyr och lite massage. Ryggen och fötterna tar rätt mycket stryk under en arbetsdag. Och för er som inte visste det: Nej, det ingår inte i våra arbetsuppgifter att lyfta upp ert bagage. Är det för tungt för er så är det för tungt för oss. Packa bara så mycket som du själv kan bära och inte mer än tillåten maxvikt!

Och på tal om ingenting… Jag undrar varför meteorologerna berättar hur vädret har varit under dagen. Det vet vi ju redan eftersom vi upplevde det. Förmodligen får vi höra det en gång till för att vi ska sitt och tänka “Jo, det stämmer! De kan ju faktiskt det där med att spå väder!”

Previous Post
När en flygvärdinna bakar…
Next Post
Flygplanshumor

2 Comments

 • February 2, 2011 at 12:52 pm

  Jag undrar lite om flygplans kapning. Är ni värdinnor utbildade i någon form av kampsport?

  Reply
 • February 3, 2011 at 8:21 am
  izabella

  varför måste du vara anonym?

  Reply

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0