theme-sticky-logo-alt

Tack för era svar!

1 Comment

Tack alla ni som berättade om er själva! Det var jätteroligt att läsa, verkligen! Jag har lämnat små kommentarer till er i kommentarsfältet på det inlägget. 😉
Det var även extra superkul att få läsa detta:

Hej!
Jag funderade på att bli flygvärdinna, men var osäker på kraven. Så jag frågade dig och läste sånt du redan skrivit.
Nu är jag flygvärdinna, heltids jobb o allt!
Tack för hjälpen! :-D
Kram
/Sara

Grattis Sara!!! Va roligt att höra att du fått jobb som flygvärdinna! Du kommer älska det. Och det värmde riktigt om hjärtat att jag kunnat hjälpa till genom att svara på dina frågor! Än en gång ett STORT GRATTIS till dina vingar!

flygvärdinnan

Previous Post
Au revoir
Next Post
Jetlag

1 Comment

 • May 12, 2011 at 10:22 pm
  Philip

  Hej! Först vill jag tacka för din blogg! Den är verkligen inspirerade! Jag har så många frågor att fråga. Men till hösten börjar jag gymnasiet sen ska jag satsa på att bli flygvärd. Men jag har väldigt svårt för matte, kan det bli ett problem? Jag kan knappt huvud räkna.

  Och hur ska man gå till väga när man ska ta steget och ansöka, ska man börja inrikes? och min sista fråga kan man praktisera i gymnasiet som kabinpersonal?

  Förlåt om de blev mycket! Är bara så nyfiken =)

  Tack igen för en toppen blogg!
  / Philip

  Reply

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0