theme-sticky-logo-alt

Svenska New York-fruar är tillbaka!

1 Comment

Jag älskade Svenska Hollywood-fruar när det började sändas och jag tror fler än jag blev helt kära i Maria Montazami! Vi lärde oss ord som “tassels” och att man faktiskt kan vara beroende av läppstift (mums!). Vi fick även lära känna Ankan som trots sin udda personlighet kläckte ur sig endel roligheter.

Efter Hollywood-fruarna kom New Yorks finest och vi fick än en gång titta in hos the rich and famous. Den 22 augusti dyker fyra NY-fruar upp i TV3 igen och vi får följa med min favorit, underbara Åsa Vesterlund (tidigare flygvärdinna), i hennes jetset-liv.

Jag ser verkligen fram emot ännu en säsong av god tv-underhållning, men jag läser många negativa kommentarer angående den här typen av tv-program. Det är inte många som förstår att det ibland är media som framställer personer på ett visst sätt för att det ska vara underhållande, vare sig personen ska verka smart, korkad, rolig, dryg, etc.
Jag väljer i alla fall bortse från sånt och njuta av underhållningen.

åsa vesterlund flygvärdinnaFina Åsa Vesterlund på trappan till en privatjet.
(Bild från Google)

Previous Post
Enterplanement
Next Post
Flygvärdinnan tipsar

1 Comment

  • July 27, 2011 at 2:41 am
    d

    Hej! Ville först börja med att tacka för en intressant blogg, inte som dagens fjortisbloggar, sen ville jag också fråga när anses man för tjock för att vara flygvärdinna? Jag har länge velat bli det, jag har längden (tror jag…) 172 men jag är inte direkt den smalaste, men överfet är jag inte heller, jag har lite hull om man säger så.. sen undrar jag också hur man lugnar ner folk vid ev. flygolycka då man vet att man ska dö, lite konstig fråga kanske men är det något ni fått lära er? Tack ännu en gång för en mycket bra blogg!!

    Reply

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0