theme-sticky-logo-alt

Svartklubben

0 Comments

Under krogracet igår hann jag och Camilla med sex olika krogar i Helsingborg och hade en mysig heldag ihop. På kvällen hade jag ju tackat ja till att hjälpa till och jobba extra i kassan på Svartklubben. Så mellan 00:00-04:00 var jag Gestapo i entrén.

Idag gjorde jag och Camilla en liten roadtrip genom Skåne som började hos hennes föräldrar i Skåne, sen till Skäret där vi fikade på Flickorna Lundgren som är ett jättemysigt café från 1938 som Gustav VI Adolf ofta fikade på. Sen bar resan av mot Lövestad där vi besökte en annan svartklubb bestående av nio små svarta labradorvalpar! De är endast fem veckor gamla och bor fortfarande hos sin ljusfärgade labradormamma Nelly, men om tre veckor flyttar en av de små labbepojkarna hem till Camilla. Och jag har fått äran att bli gudmor åt lilla Charlie (som han då kommer att döpas till)!

Vi var där i över en timme och lekte med bebisarna, som sedan blev trötta och tog en powernap runtom/bredvid/på oss. Åh vad jag saknar min lilla Yuki när jag sett dessa småttingarna! Jag är dock inte redo för en ny vovve, men det ska bli underbart att få vara med Camillas lilla knodd snart!

 flickorna lundgren 
puppylove  labrador  valp  labradorvalp  valpar 

Previous Post
Krogracet
Next Post
The Beauty & The Beast

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0