theme-sticky-logo-alt

Svacka

0 Comments

Igår hade jag en svacka… Eller en dålig dag helt enkelt. När jag tyckte att jag var dålig och värdelös under benpasset, kände att min kropp aldrig kommer platsa på bikinifitness-scenen och bara tänkte på mat. Hade noll energi också och låg på soffan hela kvällen.

Jag gick och la mig vid 23:30-tiden, men vid 03:00 hade jag fortfarande inte somnat och slog på tv’n igen. Jag bara låg och tänkte på mat! All mat jag vill äta när jag är klar med dieten, alla restauranger jag vill gå på och allt jag vill baka. Men samtidigt låg jag och oroade mig över rädslan att gå upp i vikt så fort jag börjar äta igen. Just nu är ju varje kalori noga uträknad och alla timmar cardio plus hårdträning i gymmet är superviktiga för att nå mitt mål. Och med nu mindre än fyra veckor kvar till tävlingsdebut är det bara att köra stenhårt!

Jag antar att alla känner så här någon gång under sin diet. Det jag får äta tycker jag tack och lov är väldigt gott, men nu har jag ätit exakt samma mat i tre månader (plus att dieten i sig har pågått i över ett halvår nu) så det är väl inte konstigt att jag fått cravings på socker och annan fet mat som jag vanligtvis inte ens suktar efter.

Nu är det en ny dag och nya tag! Kommer nog vara ännu tröttare idag med bara 4,5h sömn, men då somnar jag nog gott ikväll. Dags för morgoncardio!!!  

bikinifitness  

Previous Post
So last year
Next Post
Miss Fatty

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0