theme-sticky-logo-alt

Surfing the sky with Norwegian

0 Comments

Jag sitter just nu för ovanlighetens skull i kabinen pax-style på väg mot Stockholm. Är väldigt trött efter att bara ha sovit knappt fem timmar efter nattens spelning på KOL, men det ska bli kul att komma till Hufvudstaden och träffa nära och kära. Det sitter en unge två rader framför mig och skriker så högt att han överröstar musiken i mina hörlurar. Det ingår väl alltid när man flyger verkar det som.

Jag ska ta mig direkt in till T-Centralen för att ta en fika med mina tre närmsta tjejkompisar som jag har kvar sedan skoltiden. Sen ska vi ta oss till Rålis för att träffa resten av klassen.

Senare ikväll ska jag träffa mina systrar och har jag någon energi kvar ska vi eventuellt gå ut en sväng tillsammans. Det var längesen jag var ute i Stockholm. Klackarna är packade iallafall! 

Uppdaterar mer sen. Fly safe!

    

Previous Post
BCN
Next Post
Plugg

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0