theme-sticky-logo-alt

Supercrew

0 Comments

Jag blev utkallad igår och flög en liten tur till Helsingfors och tillbaka. När jag kom till brofästet mellan Sverige och Danmark var det helt plötsligt stopp. Förmodligen hade en olycka hänt och kön för att ta sig över till danska sidan bara växte. Jag var ute i rätt god tid, men skickade ändå ett sms till en av de andra flygvärdinnorna för att förvarna att jag eventuellt kunde bli sen. Då ringer hon tillbaka och berättar att hon, styrman och en annan flygvärdinna i besättningen också satt fast i kön, plus att den fjärde flygvärdinnan satt fast på tåget p.g.a. ett signalfel. Det var alltså bara kapten som tydligen tagit sig till crewrummet utan problem, och utan en hel besättning är det svårt att flyga någonstans! Att komma i tid till jobbet är A och O om man jobbar inom flygbranschen där tid verkligen är pengar, men sånt här kan ju hända och det är inte så mycket att göra åt det, men tack och lov lossade bilkön efter ca en kvart och vi lyckades avgå på tid till Finland med fullt plan. Supercrew!

På kvällen åkte jag ut till Camilla och lilla Charlie i Viken för middag och mys. Att ha en hundvalp är som att ha en liten bebis! Vi tog honom på en liten promenad vid havet och när vi kom hem igen nattade jag honom ute på terassen medan vi drack en kopp te.

Idag är jag ledig och har inte kommit längre än att ha ätit frukost i sängen. Det är soligt ute så jag kommer nog spendera mestadels av dagen ute på ängen innan ett yoga-pass ikväll.

 valp 

Previous Post
Lördagsgig
Next Post
Acroyoga

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0