theme-sticky-logo-alt

Sunday morning

0 Comments

Det har varit en slö söndagsmorgon med pannkakor till frukost framför tv’n. Jag har inte riktigt kommit in i blogg-mode igen, men det tar sig. Därav endast ett inlägg igår.
Imorgon börjar jag jobba tidigt. Ett flyvärdinne-schema går aldrig att förutse (förrän vi får våran s.k. roster ca två veckor innan varje månad börjar), så det kan vara allt från tidiga morgnar, sena nätter, övernattningar, korta eller långa arbetsdagar. Kommande vecka börjar jag jobba tidigt, men även om jag brukar föredra sent checkin så kommer nästa vecka bara flyga förbi för på lördag åker jag till USA! Det är inte riktigt en semester-resa för jag ska dit med min twinsis Jonna och några från fallskärmsklubben för att försöka hinna med 50 fallskärmshopp! Men mitt under resan (som för mig kommer vara från 8:e till 20:e mars) ska vi ta en paus för lite shopping och en Bahamas-kryssning. Längtar!!!

Jag började min fallskärmsutbildning efter ett tandemhopp i augusti 2012 och var klart med certifikatet i november samma år. Jag har hittills “bara” gjort ca 50 hopp, och tanken är att hinna göra 50 till så jag har mitt B-cert i år. Tanken är även att jag och Jonna ska bli så pass duktiga att vi kan börja tävla i formationshoppning och kanske vara med i Fallsvenskan redan i år.

flygvärdinna, flygvärdinnan, flygvardinnan, flygvardinna
Inför ett fallskärmshopp.

Upptäckte förresten att kommentar-funktionen är avstängd. Jag försöker fixa det!
Blir nog en slappardag idag, med undantag för lite träning i gymmet, sen bio och middag med pojkvännen och hans familj ikväll.
Jag ska göra mitt bästa för att uppdatera bloggen fler gånger om dagen! Måste bara uppdatera min iPhone också så jag kan blogga via mobilen. Jag har varit lite anti den nya uppdateringen…

Previous Post
Back in business
Next Post
Ny bloggkamera!

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0