theme-sticky-logo-alt

Summerburst 2016

0 Comments

Det känns alltid lika tomt och sorgligt när en festival är över och det är ett helt år kvar till nästa gång. Men man lever rätt bra på de roliga minnena!

Första dagen på Summerburst (i fredags) var det katastrofväder. Det regnade och var iskallt och jag frös heeeela dagen. Mot slutet när Armin van Buuren och Steve Angello kom på fick man upp värmen lite för att man dansade så mycket, men jag var ändå tvungen att ta en lång varmdusch mitt i natten när vi kom hem. Jag lyckades smuggla in min mat för dagen i våra väskor (för vad kan jag äta som säljs på en festival med mitt kost-schema?!), men dag två hade jag en cheat-day (som jag får betala för idag med proteinshakes, äggvita och kvarg).

Igår var det tack och lov mycket bättre väder och mestadels sol, men det var ändå typiskt att det inte kunde va minst 25 grader så man kunde ha haft klänning eller korta shorts.

Vi avslutade kvällen med massvis av isfacklor, stora serpentinkanoner, champagne och N1CE-glass (trots temperaturen ute) uppe på VIP:en till Alesso. Grymt bra!!! Sen tog vi en liten runda på Stureplan innan vi gav upp och åkte hem.

 summerburst  
armin van buuren  festival  
junkyard fila  summerburst 2016  
n1ce  vip  
stureplan 

Previous Post
Back in Stockholm
Next Post
PT-utbildningen

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0