theme-sticky-logo-alt

Summer On

0 Comments

Igår eftermiddag begav jag och Nathalie oss till Båstad. Väl framme hade första artisten redan gått upp på Summer On-scenen, men vi hade inte bråttom. Vi satte oss på Papas terass och åt middag i solen medan vi lyssnade på musiken, sen var vi redo för festival! Riktigt grymt var det, men sjukt dåligt att något hände med högtalarna och ljudet försvann när Otto Knows körde sista setet. Tre gånger till och med!!!

Efteråt stängde vi Pepes Bodega innan vi körde hem till Helsingborg mitt i natten (jag dricker ju inte på min diet så jag var the designated driver).

Jag var uppe vid 09:30 imorse för att träna innan jag skulle flyga till Stockholm där jag just nu befinner på spa Yasuragi med mina tre tjejkompisar (vi kör babyshower för Lisa!). Vi har gått runt och myst i kimonos hela eftermiddagen och kvällen och ska nu krypa ner i våra futon-sängar. Imorgon blir det hotyoga innan frukost och sen flyger jag hem igen!

 summer on  
båstad 

Previous Post
5 dagar ledigt
Next Post
Yasuragi

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0