theme-sticky-logo-alt

Suicide Squad

0 Comments

Min Halloween-fest igår var jätterolig och alla hade verkligen gått all in när det gällde utklädnad. Jag hade å andra sidan gått all in när det gällde dekorationer och snacks/tilltugg och det tog sin lilla tid att städa idag…

Vi blev 17 pers och temat på festen var “scary”. Jag hade kanske den minst skrämmande outfiten då jag var utklädd till Harley Quinn från kommande filmen Suicide Squad. Hon är ju dock en bad girl så det ansåg jag gick in under scary-temat.

Mina gäster var utklädda till allt från vampyrer, vålnader och läskiga gycklare och jag fick bl.a. en riktig pumpa med mitt namn urkarvat som en liten present. Under festens gång hade jag anordnat ett litet mordmysterium där alla gäster var misstänkta för mord och skulle ta reda på vem mördaren var med hjälp av några ledtrådar. Alla fick även rösta på vem som hade bäst outfit och vinnaren fick ett pris.

Nu får det dröja tills jag anordnar en sån fest igen för det tog mycket tid och planerande plus nästan en halv dags städande efteråt. Och jag är ett sånt kontrollfreak att jag inte kan be om hjälp heller för jag vill hålla i alla trådar så att det blir som jag tänkt mig. Men det var helt klart en fest värt besväret!

 harley quinn  
halloween  fest  
halloween  daddys lil monster 
suicide squad Tyvärr blev alla gruppbilderna väldigt suddiga. Och vi fick ingen med alla 17 på…
 

Previous Post
Busy woman
Next Post
Sånglektion #3

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0