theme-sticky-logo-alt

Stygge Krumpen

0 Comments

Efter att ha fått känna på värmen lite nere på Mallis idag avslutade vi med att flyga passiva (alltså som passagerare) till Aalborg. Något magiskt händer alltid när jag flyger passiv i uniform: jag somnar! Kanske inte så konstigt idag eftersom jag sovit ca 4-5 timmar, men jag hade tänkt hålla mig vaken och läsa en bok så att jag skulle kunna gå och lägga mig tidigt ikväll. Istället sov jag med boken i knät hela flighten.

Väl i Aalborg åt jag, några från mitt crew och några från den andra besättningen som vi paxade med (flög passiva med alltså) på ett gammalt favoritställe här i stan som heter Stygge Krumpen. Jag lyckades även köpa en jättefin jacka trots att jag har köpstopp. Jag ska ju åka till Turkiet i oktober och i januari blir det Mexico, så jag borde hålla i plånboken, men när det gäller shopping har jag karaktär som en sprutnarkoman.

Nu har jag bäddat ner mig och försöker komma till ro så jag kan somna. Taxin hämtar oss 06:25 så det blir tre timmars extra sömn jämfört med imorse. Sovmorgon!!! (Ibland krävs det inte mycket för att göra mig glad…)

 flight attendantHaha!  

Previous Post
Från DJ till flygvärdinna
Next Post
Bad pax

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0