theme-sticky-logo-alt

Stressed, depressed but well dressed

0 Comments

Bloggen har verkligen blivit lidande under första terminen. Det har varit mycket att hinna med när man pluggar, jobbar, DJ:ar och samtidigt ska ha ett privatliv. Don’t get me wrong, det har varit en superkul första termin och jag har lärt mig sååå mycket samtidigt som jag bara blivit mer och mer inspirerad! Men efter sista skoldagen innan jullovet igår kände jag mig totally knocked när jag lämnade Landskrona. Jag hade tänkt ta en powerwalk innan jag fortsatte med mina bestyr, men jag fick lägga mig på soffan och vila resten av dagen. Jag känner sakta stressen ta över och gör allt för att det inte ska gå överstyr. Och då är det faktiskt det kommande halvåret då jag inte kommer ha ett jobb som stressar mig mest av allt… Jag fick veta i slutet av oktober att jag måste klara mig i 4,5 månad på 100% studieledighet innan jag börjar jobba heltid igen till sommarlovet och det gör att jag sovit dåligt och börjar känna mig mer och mer orolig och stressad.
Tack och lov är jag fortfarande så otroligt glad över både mitt flygvärdinnejobb och pågående utbildning! Jag har fantastiska kollegor, skolkamrater, pojkvän och vänner!

Den kommande månaden kommer jag verkligen vara fullbokad! Ikväll ska jag på julmys med squaden, sen åker jag och Jack till Stockholm imorgonbitti. Det blir två dagar i huvudstaden innan vi åker till Gotland och firar jul med mamma och Peter på Fårö. Sen är det tillbaka till Stockholm igen och min standby börjar redan den 25:e. Hem till Helsingborg (om jag inte blir ivägskickad från Arlanda), sen vet jag att jag har en flygning den 28:e och arbetar t.o.m. första januari. Dagen efter, alltså redan den andra januari, åker jag med mamma och systrarna till Indien (med ett 24-timmarsstopp i Dubai först) och förhoppningsvis får jag då den avslappning jag behöver då!
Den 15:e kommer vi hem, men redan den 17:e till 18:e ska jag och Jack till Göteborg på lite företagskalas. Helgen efter ska jag arbeta på Idrottsgalan i Stockholm, vilket är något jag verkligen ser fram emot. Så spännande och allt tack vare min utbildning!

Jag har så mycket mer att berätta och det var faktiskt riktigt skönt att få skriva av sig så fler uppdateringar kommer! Jag tänkte redan imorgon berätta om en flygrelaterade händelse jag var med om för någon vecka sen…
Här nedan får ni förresten se vilka kreativa människor vi har i min klass! En tjej bakade en hel trevånings-jultårta till vårt lilla julbord igår!!!

Previous Post
Pluggis
Next Post
Emergency landing

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0