theme-sticky-logo-alt

Stockholmsveckan i Visby

0 Comments

Jag behöver verkligen fler timmar på dygnet, eller fler dagar per vecka! Jag har så fullt upp hela tiden att även viktigare saker får bortprioriteras. Men så länge det jag gör är kul så ska man väl inte klaga!

Jag har ju iallafall lovat att lägga upp lite bilder från min och Nathalies långweekend i Visby, min kära hemstad. Jag får väl passa på nu när jag ligger på en soffa på crewrummet och har airport standby (även om jag borde ta tillvara på denna tid och sova lite, för det har jag inte heller hunnit de senaste dagarna).

Stockholmsveckan slår ju aldrig fel och vi hade minst lika roligt som förra året! Det blev Kallis på dagarna och Kallis nightclub eller Burmeister på kvällarna. Nästa år ska vi vara där hela veckan så vi hinner med lite mer, plus att jag måste visa Nathalie mer av vackra Visby och Gotland än bara utelivet (som är typ är dött resten av året).

Utöver festandet hann vi med middag på bl.a. Strands Veranda och Lingården med ett härligt gäng, lite båthäng och glass på Glassmagasinet (deras violglass är obligatorisk!).

 kallis  
visby  kallis  Kallis White Party

white party  moët  
kallis white party  moët  
kallis  kallis  
pink party Kallis Pink Party
 vipÅrets samling   

visby 

Previous Post
Kvällspasset i P4
Next Post
Aldrig en lugn stund

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0