theme-sticky-logo-alt

STHLM Brunch Club

0 Comments

Igår var jag och min ena lillasyster på STHLM Brunch Club och åt en supergod brunch. Vi ses ju inte alltför ofta eftersom vi bor så långt ifrån varandra så vi hade lite catching up to do.

Idag ska jag träffa min andra lillasyster och vi ska köra ett helkroppspass i gymmet tillsammans. Jag har sedan mitten av september hjälpt henne med träning och framförallt kost för att gå ner i vikt, och på mindre än tre månader har hon gått ned 15kg! Hon har varit superduktig och kämpat stenhårt. Så stolt över henne! Hon har dock några kilon till att gå ned, men sen ska ni få se före- och efterbilder. 

I januari kommer jag ta tag i min personliga träning och har redan några klienter som står på vänt. Samtidigt ska jag ta tag ordentligt i min egen träning.

Men först julmat!

 STHLM Brunch Club  STHLM Brunch Club.

brunch 

Previous Post
Grrr…
Next Post
Juldagarna

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0