theme-sticky-logo-alt

Stänger ute solen

0 Comments

Nu ligger jag i hotellsängen i Aalborg igen, redo att somna. Det är tur att det finns heltäckningsgardiner för det är fortfarande ljust ute, men jag är trött och ska försöka få en lång natts sömn! Taxin kommer och hämtar oss klockan 05:25 imorgonbitti. Det blir sista arbetsdagen denna veckan.
Min dag har i princip sett likadan ut som igår: upp tidigt, jobba, komma till hotellet, ut och springa, tillbaka och byta om, äta middag på någon uteservering med kollegorna, handla lite mat till morgondagen (är trött på crewmat!) och sen tillbaka till hotellet igen. Men efter det blev det även en pratstund med ett annat crew som satt nere i hotellreceptionen innan jag stängde in mig i mitt rum.

Nu längtar jag hem till ledighet, pojkvän, vovvar och speciellt vår säng! Trots att jag sover väldigt bra i de sängar som finns här på hotellet i Aalborg så är alltid sängen hemma det bästa som finns. Speciellt sällskapet i den!
Får se vad denna ledighet (torsdag till söndag) har att erbjuda!

Avslutar med två bilder tagna i kvällssolen i Norra Hamnen hemma i Helsingborg, eftersom jag stängt den ute här ikväll. 🙂
Hörs imorgon!

20140429-205959.jpg

20140429-210051.jpg

Previous Post
Up up and away
Next Post
Back to work

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0