theme-sticky-logo-alt

Ställ inte in, ställ om!

0 Comments

I våras hade jag tre gig inbokade för ett stort Porsche-event, men det var precis när allt började ställas in och såklart blev även dessa gig inställda. De gig jag hade på KOL och ett i Tylösand blev sedan också inställda, men under sommaren vågade de satsa på DJ under lördagskvällarna igen och jag hade varje eller varannan lördag inbokad. Vilket såklart var superkul! Det höll i sig ända fram till för två veckor sedan då restriktionerna blev hårdare igen och man inte fick servera alkohol efter klockan 22:00. Resterande spelningar för året blev då sorgligt nog inställda.

Hade det inte varit för spelningarna hade jag nog inte kommit ut mycket under året. Det har dock blivit mer hemmatillställningar och jag och mina arbetslösa flygvärdinnevänner har ändå hittat på en hel del.
Nu hoppas jag att jag blir frisk så jag kan fira jul med närmaste familjen på Gotland.

Dj
Previous Post
Resfeber
Next Post
Nu är det jul igen

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0