theme-sticky-logo-alt

Ställ era frågor till Flygvärdinnan

4 Comments

Goddagens! Var det någon som såg hela filmen om flygplansmat? Jag ger er någon dag till. 🙂

Imorgon ska jag försöka ta mig tid till att svara på era frågor som kommit in de senaste dagarna. Har ni fler frågor så passa på att ställa dem nu.

Nu ska jag ut och flyga. Fly safe!

flygvärdinna

Previous Post
Flygplansmat
Next Post
Flygvärdinnefrågor och svar från Flygvärdinnan

4 Comments

 • September 6, 2011 at 2:20 pm
  Hanna

  Vilka vaccinationer rekommenderar du man ska ta när man arbetar som flygvärdinna och flyger utrikes? Ska till flygläkaren nästa vecka och tänkte passa på att vaccinera mig!

  Reply
 • September 6, 2011 at 5:20 pm
  Fatima

  Hej igen ! 🙂 Har några frågor :
  Typ när man har jobbat sommarjobb, så kommer det till på CV ? Och vad skulle man kunna jobba med isåfall så att det ser bra ut då man söker till flygvärdinna ?
  Måste också flygvärdinnor kunna typ delar på flygplanet så som piloterna ?
  Awesome blogg föresten 🙂
  en fråga till, är det lätt att få arbetskompisar eller ?

  Reply
 • September 7, 2011 at 12:21 pm
  Caroline

  Hejsan och tack för en jätterolig insyn i flygvärdinnevärlden! Jag har nu tillslut beslutat mig för att försöka följa min dröm att bli flygvärdinna! Har inte kommit så långt mer än att skriva på cv och skicka till någon enstaka, ska ta tag i det mer nu. Jag undrar om
  Du vet om det är något speciellt tillfälle det är bra att söka värdinnejobb? Tex som inom många andra brancher där det behövs inför sommaren och ledigheter eller inför jul/års-start eller liknande. Tack!

  Reply
 • September 9, 2011 at 11:43 am
  Caroline

  Hejsan, Tror jag skrivit redan men det kan ha försvunnit verkar det som.
  Jag har nu bestämt mig för att ta tag i min flygvärdinnedröm, och tänkte höra med dig om det är någon speciell tid som är bra att ansöka. Jag antar att det är som i många andra branscher inför sommaren då många ska på semester och så, men är det fler eller andra speciella tider på året som är speciellt bra att söka under?
  Tack för en intressant och mycket givande blogg!

  Reply

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0