theme-sticky-logo-alt

Städdag

0 Comments

Jag har haft lite problem med bloggen då mitt webbhotell där jag har mina domän har uppdaterat sina PHP-versioner och det inte har fungerat med min wordpress-sida. Jag som inte är så duktig på sånt fick än en gång snabbt sätta mig in i hur jag skulle fixa detta. Jag brukar annars ha en som hjälper mig med detta, men jag vill vara independent woman och klura ut saker själv! Då lär man sig nya grejer samtidigt.

Sista lediga dagen idag, men vet inte vad som händer arbetsmässigt denna period. Jag har dock tre semesterdagar mitt i (28-30 november) då jag ska spela på öppningen av Porsche här i Helsingborg. Ser verkligen fram emot det (dessa gig bokades redan i januari)! Tråkigt bara att jag ska behöva ta semester för det, jag skulle egentligen ha varit ledig då men nu är ju mina arbetsveckor ändrade.

Eftersom jag inte vet om jag kommer flyga iväg imorgon eller ej så måste jag tvätta och fixa idag. Jag försöker få tag i Migrationsverket också (har ringt dem varje dag i snart en vecka) för att bara ställa en enkel fråga hur det kommer gå för Jack efter Brexit. Jag tror inget kommer förändras, men vi vill vara på säkra sidan eftersom han inte är svensk medborgare än.
Jag ska faktiskt städa på vinden idag också för att få plats med balkongmöblerna över vintern. Jättekul… Men det är väl bara att sätta igång!

brexit

Previous Post
Flygbiljetter
Next Post
Spa-weekend

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0