theme-sticky-logo-alt

SPU

1 Comment

Idag hade jag egentligen hemmastandby mellan 04:00-16:00, vilket betyder att jag under denna tid kan bli utkallad på en flight där det saknas crew och har då 1,5 timme på mig att ta mig till Kastrup. Dock fick jag en schemaändring redan igårkväll så jag var förberedd på att jag skulle flyga Split tur och retur. Det blev en lagom lång dag och jag var hemma redan vid 14:30-tiden och har nu tränat, duschat och förberett middagen. Ikväll blir det hemgjorda köttbullar med kokt potatis och brunsås gjord från scratch. Har även vispat ihop min egen toblerone-pannacotta till efterrätt! Nu väntar jag bara på att min kära sambo ska komma hem från jobbet, sen blir det tidigt isäng för imorgon börjar jag 05:05 och ska jobba en 12-timmarsdag.

Jag var duktig och fotade lite idag (i bloggsyfte såklart).
Det måste förresten vara något fel på min wordpress-sida för det funkar ca var 10:e gång att ladda upp en bild, så detta har tagit en evighet!

flyg
Utsikt över bergen från flygplatsen i Split.

flygvärdinna
Jag står och njuter av värmen (det var närmare 20 grader redan) medan vi 
väntar på passagerarna.

flygplan
Ett tomt och nystädat flyg.

Previous Post
Ultra Music Festival
Next Post
Banana

1 Comment

  • April 3, 2014 at 3:29 pm
    Hanna

    Hej, älskar din blogg! Jag undrar om du vet något om man kan jobba för Norweigan från Stockholm-Arlanda? Eller vilka andra flygbolag man kan jobba för från Arlanda?

    Reply

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0