theme-sticky-logo-alt

Språkresor

2 Comments

Jag älskar ju att resa och efter att ha rest så mycket förra året känns det lite som att jag vill börja förena nytta med nöje när det gäller mitt resande. Jag vill ju bl.a. ta dykcert och lära mig surfa och sånt är ju perfekt att göra på en solsemester. En annan sak som jag gärna hade gjort är att lära mig ett nytt språk, eller kanske fortsätta med den lilla spanska man lärde sig i grundskolan/gymnasiet. Det bästa sättet att lära sig ett nytt språk är ju att vistas i det land det talas i för då får man använda sig av det och tvingas till att lära sig.

Språkresor är ett roligt och bra sätt att komma ut i världen t.ex. efter gymnasiet. Jag hade rekommenderat alla som inte vet vad de vill göra, även i högre åldrar, att testa en språkresa. Det är alltid en merit att kunna olika språk och vem älskar inte att resa?! För alla er som vill bli flygvärdinnor och inte har åldern inne är en språkresa ett bra tidsfördriv eftersom ni då har ännu en merit den dag ni är gamla nog att börja flyga.

Blueberry har massor med olika språkresor till alla möjliga delar av världen. Många av Blueberrys språkresor finansieras även av CSN och de riktar sig mot alla åldrar och både privatpersoner och företag.

Min knaggliga spanska hade varit kul att utveckla eftersom jag förstår en hel del så fort jag hör någon tala det, men inte kan tala det särskilt bra. Jag hade haft ganska mycket användning för det också som t.ex. nu när jag var i Mexiko, eller i Miami där jag varit några gånger (och ska tillbaka till snart igen förhoppningsvis). Eller självklart på jobbet då jag flyger till många spanska destinationer!

 blueberry språkresor Mexiko, januari 2016.

Previous Post
Dag 4 av 5
Next Post
Dirty Flirty Thirty

2 Comments

 • January 30, 2016 at 2:27 pm
  Anneli

  Grattis på födelsedagen, hoppas du får en riktigt fin dag!
  Kram!

  Reply
  • February 2, 2016 at 12:27 am
   Flygvärdinnan

   Tack snälla Anneli! Stor kram!!

   Reply

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0