theme-sticky-logo-alt
pilot

Sorgens dag för Norwegian

0 Comments

Jag har satt mig vid datorn flera gånger för att uppdatera bloggen, men så mycket annat har stulit mitt fokus.
Det råder karantän, utegångsförbud, uppsägningar och bulkköp (varför av just toapapper dock?!) i hela världen. Flygbranschen är speciellt hårt drabbad och för några dagar sedan var det en sorgens dag när alla mina gamla Norwegian-kollegor i Danmark och Sverige blev uppsagda. Och vi andra flygvärdinnor och piloter hos övriga flygbolag sitter inte heller säkert. Det känns så overkligt!

Vi skulle ha varit ute på praktik just nu och jag hade en dröm-praktikplats som jag såg fram emot sååå mycket! Men som med allt annat blev det inställt och jag och flera av mina klasskompisar har fått påbörja nästa års examensarbete istället. Jag ska förhoppningsvis ha praktik på samma ställe nästa år, men så länge försöker jag motivera mig att skriva om jämställdhet när det kommer till könsfördelning inom DJ-branschen. Så dagarna går typ åt till det och att träna dagligen tillsammans med Sanna, och på kvällarna lägger vi pussel, dricker vin eller kollar på Netflix och gamla säsonger av The Bachelor. Nästa och sista kurs innan sommarlovet som börjar i mitten av maj kommer hållas på distans, och jag håller tummarna för att jag får flyga något i sommar…

Jag borde passa på att blogga lite mer nu (jag har ju inga ursäkter när man är hemma varje dag), och uppgradering av bloggens hastighet och performance är under construction.

Extra kärlek och tankar går ut till mitt gamla Rednose! <3

Previous Post
Äntligen!
flygvärdinnor
Next Post
Valborg & räkfrossa

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0