theme-sticky-logo-alt

Söndagsmys

0 Comments

Idag flög jag till både Stockholm och Berlin och det var min enda arbetsdag för den närmaste tiden, för nu är jag ledig i åtta dagar och börjar jobba igen först nästa tisdag! Jag hade ju en massa semesterdagar jag var tvungen att ta ut innan slutet av februari och den kommande arbetsperioden var några av de få dagar jag kunde få godkänd semester.
Ikväll händer nog inte mycket mer än tv-tittande och slapp i soffan (plus att jag har ont i en visdomstand som spökar – igen!), men imorgon ska jag börja förbereda för min spelning på Café Étoile på torsdag. Jag ska dit på soundcheck på onsdag och installera all utrustning så jag måste vara klar tills dess.
På fredag ska jag ha julmys här hemma med några tjejkompisar! Det kan gärna få komma lite snö till fredagen, bara den försvinner till helgen igen! Jag hatar att köra bil när det är snö och is på vägarna!
Idag är det dock perfekt stanna-hemma-i-soffan-väder. Men för att vintern och mörkret ska kännas kortare sitter jag och googlar lite events och happenings i Miami när jag ska dit i slutet av mars! Längtar till sol och värme!!!

IMG_5218.JPG
Från Malta i september.

Previous Post
Julmarknad
Next Post
B&B

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0