theme-sticky-logo-alt

Söndag

0 Comments

Igår var nog den stressigaste dagen jag haft på väldigt länge! Tyvärr blev bloggen lidande av detta.
Jag började morgonen med att förbereda musik inför kvällens två spelningar. Vid lunchtid frågade Ruta om jag ville äta lunch på stan, och äta måste man ju så vi åkte ner till Norra Hamnen. Efter det plockade vi upp Jonna på tågstationen (hon har varit i Los Angeles och kom hem igår) och tog en chailatte tillsammans.
Sen åkte jag hem för att fortsätta förbereda och göra mig iordning för kvällen. Vid 18:00 skulle jag förbi både Helsing och Beach Club för soundcheck, och sen hem igen för att byta om. Väl hemma upptäcker jag att min ena lilla pälsbebis Dexter har en stor varböld i baken. Det är tydligen ganska vanligt och de bölderna blir stora snabbt och måste tas omhand på en gång, så jag får ordna så att lilla Dexter kommer till veterinären och har barnvakt under kvällen, medan jag sedan stressar ner till stan igen för att äta middag med fem tjejkompisar: Jonna, Erika, Cornelia, Sanna och Sara. De tjejerna blir mitt entourage under kvällens spelningar och följer med mig först till Helsing och sen i taxi till Beach Club för att spela på stängningen av säsongens bartömning!
Efter att vi stängt stället drar vi tillbaka till Helsing, stannar där en stund, sen vidare till Sirocco för att dansa hela natten.
Idag är man lite lagom sliten, men jag har lyxat till det och gjort hemgjord sushi till lunch nu! Eller kanske snarare sashimi eftersom jag inte använder ris utan bara lax, avokado, koriander, sesamfrön och rullar ihop allt i såna där sjögräspapper. Gott!

IMG_4190.JPG

Previous Post
Fresh
Next Post
Förkyld igen

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0