theme-sticky-logo-alt

Sommar, Summerburst och sol

0 Comments

Jag tappade min mobil i golvet förra torsdagen och hela framsidan föll av. Tack och lov kom mamma till Helsingborg dagen efter och tog med den till Stockholm för att få den lagad. Jag fick tillbaka den igår och har under denna tid fått återuppliva min gamla iPhone 5 för att kunna nås. Dessvärre kunde jag varken använda instagram, Snapchat, min bank-app, Messenger eller någon annan app av “värde” (förutom en gammal version av Facebook-appen) och insåg hur beroende jag är av min mobil. Jag använder den alldeles för mycket! Och jag kommunicerar med olika människor på olika sätt; vissa genom WhatsApp eller sms, andra genom snap, insta eller Messenger… Så jag har haft radiotystnad från flera personer.
Jag kollade igenom alla bilder nu för att se vart jag ska börja uppdateringen sedan april. Det sista jag skrev om var när jag var i New York med Sanna. Och efter det började sommaren och bilder från Summerburst kom upp!

Jag och pojkvännen körde upp till Stockholm och spenderade två härliga festivaldagar med min yngsta syster. Hon har haft som mål sedan september 2016 att gå ner i vikt till Summerburst 2017 och har med min hjälp gått ned över 30kg! Jag är så stolt över henne! Jag ska be henne skicka före- och efterbilder så jag kan visa hur duktig hon har varit och promota mig själv som PT.

Själv har jag efter min bikinifitness-satsning fått lite avsmak för allt vad dieter och kost heter. Det blev för mycket och jag gjorde det vanliga misstaget som många gör efter sin första tävling och frossade loss alldeles för länge. Jag åt som aldrig förr och nådde tillslut en vikt jag aldrig nått förr. Det blev droppen för mig och jag började äta normalt igen och har nu gått ned de överflödiga kilona bara tack vare det. Jag har hållit igång med träningen och gymmat flera gånger i veckan, men i ett lugnare tempo. Jag och pojkvännen har även börjat spela tennis och kör det som lite konditionsträning ca tre gånger i veckan. Vi har ju två tennisplaner nästan precis utanför vår dörr, men de är tyvärr nästan alltid upptagna så fort det är soligt ute.

Jag hoppas att det blir lite mer sol innan sommaren är slut. Vi har en kräftskiva planerad om två veckor och både Cornelias pojkvän och min (som är från England) har aldrig varit på kräftskiva förr. Och det har varit i princip nästan omöjligt att få ihop en dejt med tjejerna under hela sommaren, och vi som skulle ha åkt till Las Vegas i början av augusti! Alla planer har blivit inställda av olika orsaks (Las Vegas-resan mest för att flygbiljetterna var svindyra).

Men stay tuned så kommer fler uppdateringar från min sommar!

summerburstsummerburst summerburst summerburst summerburst summerburst summerburst summerburst summerburst summerburst summerburst

Previous Post
I’m back!
Next Post
Marduk – the mark of the beast

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0