theme-sticky-logo-alt

Somewhere over the rainbow

1 Comment

Jag ligger här i min säng både fysiskt och psykiskt trött efter en arbetsdag på 12:35h. Jag har spenderat totalt över tio timmar uppe bland molnen. En tur till Las Palmas kan bli lite långdragen om det inte är så mycket att göra ombord, men vi har haft fullt upp nästan nonstop så dagen har bokstavligt talat flugit förbi. Det hjälper ju lite extra när man flyger med ett supercrew också!

Imorgon blir det en slinga med två övernattningar innan denna arbetsperiod är över. Under kommande ledighet händer det faktiskt en grej som jag ska avslöja sen… 🙂

En rolig sak jag har att se fram emot är de årliga “Salesdays” som flygande personal bjuds in till. Ett begränsat antal biljetter till några olika städer/länder delas ut till dem som är först till kvarn bland flygbolagen och där får man ta del av massvis av gratisprover på taxfreeprodukter, seminarier, mingel, m.m. Den 9:e maj ska jag till den Salesday som hålls i Köpenhamn. Ska bli extra kul eftersom jag alltid jobbat när det varit innan!

Nu ska jag somna så fort jag kan innan väckarklockan ringer. Natti!

 regnbåge Regnbåge när jag kom hem idag!

Previous Post
Krogbowling
Next Post
Ledig måndag

1 Comment

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0