theme-sticky-logo-alt

So last year

0 Comments

I år verkar alla tjejer vilja klä ut sig till Harley Quinn från Suicide Squad. För mig känna det lite “last year” för det klädde jag ju ut mig till på min egen Halloween-fest förra året! 

Jag älskar ju maskerader och att klä ut mig, men i år blir det inget med det. Debbie frågade om jag ville följa med ut och dansa ikväll, men jag inser hur tråkig jag blivit på min diet för jag har verkligen ingen energi att gå ut nykter (vilket annars inte är ett problem för mig) och stå hungrig på ett dansgolv. Min kropp vill helst bara sova. Så jag stannar hemma och myser för mig själv! Jag har mycket att ta igen när jag har tävlat… Nästa lördag ska jag dock vara lite social och gå på inflyttningsfest/40-årskalas!

Idag ska jag provköra lite bilar innan jag bestämmer mig vilken bil jag ska byta till. Sen blir det träning med coachen i eftermiddag.

 harley quinn  
suicide squad 

Previous Post
Taggar
Next Post
Svacka

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0