theme-sticky-logo-alt

Snart färdig PT/kostrådgivare!

0 Comments

I söndags avklarade vi de sista två proven för PT-utbildningen och igår påbörjade vi kostrådgivningsdelen. Det har varit intensiva dagar och imorgon har vi den sista innan innan slutprovet. Jag åker dock hem till Helsingborg efter lektionens slut och får göra provet nästa vecka. Jag flyger ju till Stockholm över midsommar…

Jag sitter just nu på mitt hotellrum och vilar med en proteinshake i handen efter en löprunda. Det är jättefin natur här och äntligen soligt ute så det blev en timmes löpning/PW. Jag ska hoppa in i duschen och sen plugga lite innan läggdags. Man är ju både mentalt och fysiskt trött efter att sitta och lyssna på lektionen hela dagarna, träna och plugga. Men snart är jag klar!

 pt Hela PT-klassen!

Previous Post
Festivaler
Next Post
Is it a boy? Is it a girl?

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0