theme-sticky-logo-alt

Snart dags igen

0 Comments

Efter denna arbetsperiod har jag en ledig dag innan det är dags för lite semester igen (något vi egentligen inte alls har råd med just nu, men denna resa var bokad sedan länge och blir en billig getaway). Denna gång blir det Belgien och musikfestival i Antwerpen!
Jag har bara varit i Belgien i jobbet, men aldrig i Antwerpen. Och aldrig på en drum and base-festival! Det är inte direkt mitt förstaval när det kommer till musik, men som DJ får man vara öppen för inspiration!

Jack lyssnar mer på drum and base och det verkar vara mycket större i England än vad det är hemma i Sverige. Men hemma hos familjen Rowlands-Ljungberg lyssnar vi på det mesta; allt från 70-, 80- och 90-talsmusik till pop, house, hiphop och r’n’b.

Jag ser fram emot en ny weekendresa och redan i april har vi en annan weekend att se fram emot! Mamma tyckte det vore en mysig tradition att åka till Loka Brunn igen och ha en avslappnande spa-helg (vi var ju där förra våren när min syster fyllde 30). Och jag tycker det låter som en superbra idé och ser fram emot att träffa familjen!

Från vår spa-weekend i Budapest över min födelsedag.
Previous Post
Work it
Next Post
Where to next?

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0