theme-sticky-logo-alt

Smuggling

0 Comments

Idag (eller rättare sagt igår, för trettio minuter sedan) var det tydligen Kristi Himmelfärdsdag och folk var lediga. Som flygvärdinna har jag noll koll på helgdagar, jag upptäcker det oftast bara i efterhand då man får extra betalt om man arbetar på en röd helgdag. Det är väl det närmaste man kan komma OB-tillägg i vår bransch.

Precis som helgerna som flyter andra människors ledighet ihop med vardagarna, vilket är både en fördel och en nackdel när man arbetar som flygvärdinna. Visst är det oftast skönt att vara ledig när andra jobbar, men det är självklart lite tråkigt att jobba när alla är lediga.

Vad gör man en ledig röd torsdag? Är uteställena öppna för att fira Kristi Himmelfärdsdag? Ni är i alla fall många som har unnat mig ett besök trots ledigheten. Vad smickrad jag blir! 🙂

Jag blev så upprörd när jag precis läste att någon försökt smuggla 451 sköldpaddor och 7 krokodiler i väskor från Bangladesh till Thailand. Idioten anade oråd och vågade inte hämta ut väskorna på Bangkoks flygplats och då gjordes upptäckten. De stackars djuren förmodas vara värda 33,000 dollar och ska troligen ha smugglats för att säljas på en marknad för sällsynta djur.
Det är sjukt vad människor smugglar konstiga saker för att tjäna pengar.

Previous Post
Frågor & svar
Next Post
Jag har de finaste läsarna!

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0