theme-sticky-logo-alt

Trött flygvärdinna

0 Comments

16 leg avklarade på fyra arbetsdagar. Nu tar jag ledigt i fem!
Jag har gått upp mellan 03:50 och 04:10 i fyra dagar och är lite trött just nu. Idag flög vi till både Stockholm och Rom med ett riktigt supercrew.
Just nu sitter jag och fixar lite med min företagslogo och har precis fått veta att vi ska fotografera på Ängelholms flygplats imorgon klockan 10:00 för intervjun jag gjorde med Live Life. Det ska bli kul! Men just nu vill jag bara gå och lägga mig och få lite skönhetssömn så det blir bra bilder imorgon.
Jag skriver mer imorgon och ska försöka fota lite behind the scenes från fotograferingen.

(null)
Inte riktigt så här fräsch just nu…

Previous Post
Håll koll på era saker!
Next Post
Godmorgon

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0