theme-sticky-logo-alt

Sleek, sexy & powerful

0 Comments

Till att börja med ska jag nämna att rubriken på inlägget är en piloxing-slogan som representerar pilates-, dans- och boxningsdelarna som själva piloxingen är uppbyggd av. Den kändes lite passande just nu, inte för att jag känner mig så när jag sitter här trött och sliten i min onepiece efter en lång arbetsdag, utan för att just nu händer det lite nya spännande saker i mitt liv som gör att man får en massa energi. Tyvärr är det saker som jag inte kan skriva om. Inte än iallafall… 🙂

Dessa saker har upptagit ganska mycket av min tid och därför har jag inte bloggat så mycket den senaste tiden. Men för att uppdatera er lite snabbt så kan jag summera de tre senaste dagarna som världens enklare arbetsdagar då jag haft standbyer som jag inte blivit utkallad på. Idag däremot har jag varit hela vägen nere i Malaga och tillbaka och kom nyss hem. En dusch senare och jag har landat en stund i soffan innan jag ska ner till stan och träffa Debbie på en fika. Tyvärr kommer jag vara tråkig och gå hem tidigt (trots att det är lördagkväll) eftersom jag ska börja jobba kl 05:50 imorgonbitti. 

 piloxing Sleek, sexy & powerful – piloxing-poserna!

Previous Post
Sånglektion #3
Next Post
White girls trying to dance

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0