theme-sticky-logo-alt

SKYPRO

0 Comments

För oss flygvärdinnor är skor väldigt viktigt. Vi rör oss och är uppe och går flera timmar om dagen när vi jobbar, och många av dessa timmar spenderar vi i högklackat. Vi har s.k. “till-och-från-skor” som vi använder till och från flygplatsen samt under boarding, medan vi uppe i luften när vi serverar använder våra “kabinskor”. På vintrarna byter vi våra högklackade till-och-från-skor till stövlar (med eller utan klack). Med tanke på att man använder dessa skor varje dag slits de snabbt, och så även våra fötter. För att bespara våra stackars fossingar är det viktigt med skor som är bekväma och fotriktiga, som inte förlorar sin form och sitt stöd (om de ens har extra stöd) och som håller länge. Jag har hittat SKYPRO som specialiserar sig på skor till flygvärdinnor och piloter, som dessutom är alarm-fria (alltså inte ger utslag när man går igenom securityn) så man slipper ta av sig dem och köra dem genom scannern.

cabincrew

 • Shock and heel strike absorption, by attenuation of the impact waves generated during gait, preventing musculoskeletal disorders;
 • Improved flexibility, via a laminated structure of high performance materials that provide higher flexibility during gait and superior comfort.
 • Compression set resistance, which does not lose more than 3% of its cushioning even after 10.000 steps;
 • Breathable technology, allowing feet to breathe, while keeping a suitable temperature inside the shoe;
 • Softness and resilience;
 • Absorption of ground impact, moving up through the musculoskeletal system, and protecting your spine and joints;
 • Innovative materials with suitable slip resistance;
 • Specific groove orientation and design;
 • Improved ground/shoe interaction;
 • Alarm-free.
  (Information från SKYPRO.)

Jag har nu fixat 15% rabatt till mina kära kollegor och fellow flygvärdinnor och piloter! Självklart får även mina fina icke-flygande kollegor gärna också testa dessa sköna och samtidigt stilrena och snygga skor till samma rabatt! De har allt från klackskor, stövlar, lågskor, finskor för män till handväskor.
Kolla in buyskypro.com och skriv SKYPRO.FLYGVARDINNAN i rabattkodsfältet. Ett tips är dock att ta en storlek större än vad ni brukar, t.ex. jag som har storlek 38 (och i sällsynta fall 39) fick ta en 39:a.

skypro

flygvärdinna

flygvärdinnan
Modellen jag har heter Amelia II.

 

Previous Post
Det inte så glamourösa livet som flygvärdinna
Next Post
Måndag

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0