theme-sticky-logo-alt

Skydive DeLand

0 Comments

Förlåt för dålig uppdatering, internet är ganska segt och jag har inte kunnat logga in på bloggen. Dessutom har vi fullt upp hela dagarna ute på Skydive Deland. Vi går upp tidigt, köper frukost på vägen och äter på hoppfältet medan vi väntar på svår första lift för att hoppa. Sen hoppar vi ända tills solen går ner och har gjort den s.k. “sunset load” två dagar i rad nu (den sista chansen att hoppa, i solnedgång, innan det är för mörkt).
Igår gjorde jag dok tyvärr en asfaltslandning, på mage, och skrapade upp händerna, knäna på min overall och benremmarna på min rigg (fallskärm) så min stackars rigg fick tas till akuten för att lagas. Men det var ordnat på en timme, tack och lov, så vi kunde fortsätta hoppa sen igen.
Än så länge har vi gjort 17 hopp på de tre dagar vi varit på hoppfältet.

Idag är det molnigt och lite regnigt så det blir till att shoppa istället för att hoppa i Orlando. Och ikväll ska vi tunnla (träna friflygning i en stor vindtunnel).
Just nu är vi på väg mot frukost till att börja med, men jag passar på att lägga upp lite bilder medan jag faktiskt kunde logga in på bloggen (efter typ tionde försöket).

flygvärdinnor
Jag och Jonna på väg mot ännu ett hopp.

fallskärm
I flygplanet på väg att göra en 14-mannaformation.

fallskärm
Påbyggning i luften…

fallskärm
Nästan alla har nått fram… Jag närmast i vit/svart/rosa.

Previous Post
Swedish Girls Duo
Next Post
Shop ’til you hop

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0