theme-sticky-logo-alt

Sista dagen i Miami

0 Comments

Vi hann med lite last minute-shopping innan vi åkte till flygplatsen. En sista american dinner innan vi klev ombord också, sen bar det av mot mellanlandning i Chicago där vi just nu befinner oss.

Jag har alltid ångest över att åka hem när jag är i USA. Det är ett av de få länder som jag hade velat bo i. Och nu lämnar jag värmen och ett glassigt liv i Miami för kalla gråa Sverige. Tack och lov jag ska tillbaka till detta fantastiska land om 17 dagar igen!

Denna resa har varit underbar och vi har fått uppleva så mycket och lärt känna sjukt spännande människor. Och Ultra… Vad kan jag säga, jag verkligen älskar det! Och det är ångest att det är ett helt år tills det är dags igen (iallafall i Miami).

Nu är det totalt nio arbetsdagar kvar och två dj-spelningar innan jag reser iväg i 2,5 vecka och under den tiden hoppas jag att våren hinner komma till Skåne. 

Så fort jag kommer hem ska jag visa alla mina shopping-fynd!

 

 

  

Previous Post
Espanola Way
Next Post
Miami-shopping

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0