theme-sticky-logo-alt

Semesterlängtan

0 Comments

Jag har suttit och fixat med räkningar, domän, fakturor och email sedan jag kom hem från gymmet vid 13-tiden. Det är mycket att ordna med när man driver eget och sånt måste tas om hand även en lördag! Som tur är har jag en semesterdag idag ju så jag har gott om tid. 

Ikväll ska jag träffa Camilla och Hanna. Jag skulle egentligen ha gått på en födelsedagsfest, men p.g.a. vissa omständigheter så ska jag vara stöd åt min kära Camilla istället. Får se vad hon har lust att hitta på. 

 I förrgår satt jag och Jonna och beställde biljetter till shower i Las Vegas samt hyrbil i Los Angeles och på Hawaii till vår semester i april. Nu är nästan allt bokat, det enda vi ska lägga till är någon hotellnatt i Los Angeles när vi inte ska bo hos Jonnas syster. 

Vi ska åka på en delfin-tour när vi är på Hawaii där man får åka ut med båt till vilda delfiner som man sedan får hoppa i vattnet och simma med!!!!! Det har varit min dröm sedan jag var sju år gammal och såg delfiner för första gången! I denna tour får man även simma med vilda havssköldpaddor, snorkla, testa på kajak och paddel board, lära sig hula-dansa, m.m. Väldigt prisvärt för hela det paketet. Det ska bli sååå kul! 

 Jag träffade Erika igår och vi pratade lite om vår Miami-resa som vi ska åka på nu i mars. Plus att jag har den spännande födelsedagsresan som jag fick i present att se fram emot också. Det är mycket på gång!

flygvärdinnaJonna till vänster och jag till höger när vi var på Bahamas förra våren.

Previous Post
We hit turbulence
Next Post
Söndag

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0