theme-sticky-logo-alt

Saturday

0 Comments

Lördag betyder cheat meal! Idag blev det en efterlängtad frukost med ostbullar (ostfrallor som det heter utanför Skåne), te med honung och flingor med mjölk. Det kanske låter som en tråkig cheat meal för många, men guuuuud vad jag har längtat! Tyvärr har jag som vanligt tryckt i mig alldeles för mycket (speciellt eftersom min mage är van vid mindre portioner nuförtiden) så jag sitter här i soffan och mår illa nu. Fast det kanske är bra så jag inte blir sugen på detta igen på ett tag…
Samma sak hände förra lördagens cheat meal när jag och min lillasyster åt på TGIF i Kungsan och jag fick gå ner på toaletten för jag mådde så illa. Kunde dock inte få upp något och efter en stunds vila fick jag i mig min efterrätt också.
Sjukt beteende, men alla har vi ju någon form av ätstörning.

Idag ska jag förbi Väla och fixa naglarna, köra ett ordentligt benpass i gymmet och sen träffa Sabina. Imorgonbitti kör jag tillbaka till Göteborg igen för att fortsätta PT-utbildningen. Det är två prov kvar som ska avklaras imorgon och sen kör vi kostrådgivar-delen måndag till onsdag.

 pt Från senaste PT-passet med AlphaOmega.

Previous Post
PT-utbildningen
Next Post
Festivaler

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0