theme-sticky-logo-alt

Sånglektion

0 Comments

Dagen började med ett yogapass och efteråt blev jag och Sabina som vanligt kvar och testade nya poser. Jag känner mig fortfarande stel efter ridturen i lördags så yoga var precis vad min ömma kropp behövde.

Efter lunch var jag ute i Höganäs hos Debbie (som bl.a. jobbar för en av mina DJ-agenturer som sångerska). Hon är även sångpedagog och jag hade min första lektion med henne! Det var jättekul och lärorikt så nu går jag runt här hemma och sjunger medan jag viker tvätt. På tisdag ska vi ha vår andra lektion. Tanken med detta är att jag ska se om min röst har någon potential och isåfall utveckla den så jag kan sjunga till de låtar jag och Rickard skriver.

Resten av kvällen kommer nog bli lugn. Jag ska laga middag och slappa lite för imorgon börjar sista arbetsperioden innan jag åker på träningsresan till Turkiet med Sabina och Jennie. Det blir förmodligen sista solsemestern innan årets slut. Så deprimerande!!! Tack och lov för Mexico sen i januari. Fast jag kom ju precis hem från en spahelg och det är ju också nice!

   Afternoon tea på Loka Brunn i helgen.

spa Jag och mina systrar.

loka brunn 

Previous Post
NAKED
Next Post
Frisyrtips

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0