theme-sticky-logo-alt

Sakta framåt

0 Comments

Det går sakta men säkert framåt med att komma iordning här hemma. Vi trivs superbra och har verkligen utnyttjat det faktum att vi bor tio minuters promenad från stranden.

Jag är dock så otålig och vill få allt gjort NU!! Jag har massor med printscreens av saker jag vill köpa på mobilen, men pengarna räcker ju inte till allt. Inte samtidigt iallafall.
Vi diskuterade en eventuell inflyttningsfest i juli som jag även tyckte skulle vara en sen födelsedagsfest för Jack som fyllde år 4:e juni (men det tycker inte han, haha!). Men som det ser ut nu blir det ingen fest förrän tidigast i slutet av september då jag vill ha allt färdigt först. Det är ju lite det som är grejen med en sån fest att man ska kunna visa att “så här ser det ut hemma hos oss”, men med kartonger och saker överallt så får det vänta. Och det går långsamt framåt när man ska hinna jobba, och om 1,5 månad bär det av till Peru.

Något jag är supernöjd med är dock våra fina dörrskyltar (som jag skrivit om tidigare) som sitter uppe och göra att vi har snyggaste dörren i hela trappuppgången (förmodligen i hela kvarteret också). 😉

dörrskylt

Previous Post
Härliga sommar
Next Post
Thailands-planer

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0