theme-sticky-logo-alt

Road trip on an airstrip

15 Comments

Hej alla!

Tänkte bara slänga iväg ett snabbt inlägg innan bilen startar, för nu blir det road trip!

Och när en flygvärdinna drar på road trip blir det inte i vilken bil som helst, utan i en sån här:

flygplanBild från Google

Previous Post
Flygvärdinnetema på 90-talet
Next Post
Flygvärdinnan på Facebook

15 Comments

 • September 4, 2011 at 12:16 am
  Caroline

  Hej! Först så är det här en super bra blogg om hur det är att vara flygvärdinna =) Jag har alltid velat bli flygvärdinna, men vet inte riktigt hur jag ska gå till väga med utbildning och hur man får arbetet. Så jag tänkte fråga hur du fick din utbildning och jobb som flygvärdinna? Jag såg att du skrev att flybolaget ordnar flygvärdinna utbildningen? På cabin crew kostar utbildningen mycket, så jag undrar om du vet om andra sätt att få utbildningen som krävs? Sen undrar jag om det är krav på att man måste vara 21 år för att gå utbildningen? Är själv 20 år och fyller 21 i januari så jag måste vänta om det är så. Skulle vara glad över lite tips och råd om yrket och hur du gjorde =) Tacksam för svar! Mvh Caroline

  Reply
 • September 7, 2011 at 5:56 pm

  Men gud vad skön blogg! 🙂 Så unik och bra!!! I love it.

  Reply

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0