theme-sticky-logo-alt

Return to the crime scene

0 Comments

Så flög jag till Nice idag igen! What are the odds! 🙂 Det var jättevarmt och jag saknar det redan för här regnar det idag.
Men idag gjorde det ingenting för jag skulle ändå plugga lite inför tisdag och onsdag då jag har recurrent.
Recurrent är nödträning som vi måste genomgå med jämna mellanrum för att hålla oss uppdaterade om första hjälpen, evakueringar, nödutrustning ombord, etc. Vi gör både skriftliga prov och praktiska övningar. Alltid lite nervöst, men det är ju vårt jobb så man kan det utantill.

Nu är det läggdags. Jag ska upp samma tid imorgon igen. Natti!

IMG_9083.JPG
En gammal bild tagen…hmm, kommer inte ihåg?!

Previous Post
Home sweet home
Next Post
Översvämning

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0