theme-sticky-logo-alt

Rest day

0 Comments

Igår hade jag en lång arbetsdag som blev ännu längre. Vi flög Dublin och Nice och blev sena p.g.a. sjukt mycket motvind på väg mot Dublin, så arbetsdagen slutade på totalt 12 timmar och 55 minuter. Detta gjorde att jag blev avplockad från min flygning till Oslo idag eftersom de nya ändringarna i regelverket för flygande (Subpart Q) och våra avtal säger att jag måste ha extra vila, och därför fick jag en s.k. rest day.
Denna rest day har blivit utnyttjad till max med sovmorgon och ett dubbelpass på gymmet. Nu har jag slagit rot i soffan och tänkte inte röra mig mycket mer idag.

I lördags hade jag en klädkris innan jag skulle möta upp några vänner. Ni vet när man inte vet vad man ska ha på sig och vad man än provar ur garderoben så känner man sig ful eller tråkig. Det fick mig att tänka på hur skönt det är att ha uniform på jobbet! Man behöver aldrig undra vad man ska ha på sig (mer än om man ska välja lång- eller kortärmad skjorta, klänning, kjol, byxor, väst, kavaj, osv.) och vad man än väljer så ser man proper ut. Det största problem man har är vad man ska ha för frisyr.
Jag har haft flera jobb där man har någon form av uniform och även om jag älskar kläder och mode så föredrar jag att ha uniform på jobbet för då blir det även roligare att klä upp sig till vardags!

 uniformLördagens klädkris var ända ner på detaljnivå… 

Previous Post
5 likes/dislikes med att vara: fallskärmshoppare
Next Post
Nattstopp HEL

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0