theme-sticky-logo-alt

Resfeber

0 Comments

Så bjöd detta året på en (förhoppningsvis) sista dålig överraskning: jag fick corona tillslut! Man ska väl inte klaga om man klarat sig undan allvarligare symptom, men jag missar värdefull praktiktid. Och eftersom hela min första praktik i våras blev inställd p.g.a. corona så ska såklart den andra också bli påverkad. Suck!
Hela året har man gått och väntat på att 2020 ska vara över, men just nu känns inte 2021 så mycket ljusare… Jag hoppas dock att det så småningom ska börja återgå till det normala, eller iallafall så man kan börja resa igen.

Detta året blev den årliga styrelseresan inte av som jag, mamma och mina systrar gör varje år runt september. Det har inte blivit någon annan resa heller för den delen, så tack och lov hann vi iallafall börja året med två veckor i Indien (och 24 timmar i Dubai).
Jag har nog aldrig rest så lite som jag gjort i år. Även om man som flygvärdinna reser mycket så har jag ändå brukat hinna med några privata resor utöver det också. Jag behöver något att se fram emot och med noll resor inplanerade har det varit som att man gått på vänt, men inte vetat vad man väntat på. Jag har som tur är skolan att fokusera på, men nästa år fyller jag 35 år och mamma fyller 60 år och vi hade tänkt åka på någon rolig resa. Jag och Niosha (min kompis från högstadiet som fyller år sex dagar efter mig) satt och kollade på resor när hon var här och hälsade på mig i oktober. Just nu finns det fantastiska priser på resor, men de resmålen vi tittade på var inte aktuella eftersom det var utanför Europa och länderna hade stängt sina gränser. Men inom Europa hade man kunnat unna sig en vecka eller weekend och jag vet några som vågat bege sig utanför Sveriges gränser under sommaren.
Jag hade gärna åkt till London då jag spenderade mycket tid i England när jag fortfarande hade ett jobb. Där finns det alltid något att göra och jag har fortfarande inte utforskat allt vad staden har att erbjuda! På Flyg.nu kan man hitta billiga resor dit (och fler ställen såklart). Kanske blir en tjejweekend dit när mina gamla idoler a1 har konsert där nästa år! (Jag skulle ha sett dem i våras, men det blev inställt.)

Jag hann förresten med en liten resa i somras faktiskt, under den korta tid som Danmark hade öppnat sina gränser. Vi gjorde en liten girls trip till Rungsted och bodde en natt på strandhotellet Rungstedgaard. Vi åt sushi och drack champagne nere i hamnen, solade och badade på stranden och åt femrätters och drack drinkar på kvällen. Så mysigt och välbehövt!

Tjejweekend
Flygvärdinnor
Tjejresa
Flygvärdinna
Pitch Skåne
Previous Post
2020 season finale
Next Post
Ställ inte in, ställ om!

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0