theme-sticky-logo-alt

Resetips

0 Comments

Jag borde vara expert på att packa efter mina snart 13 år som flygvärdinna, men det är först nu jag har hittat en ny smart lösning! Eftersom jag ibland är borta två veckor i sträck, och det kan innebära en ny destination med ett nytt hotell i princip varje natt, så packar jag aldrig upp min resväska. Det enda jag hänger upp i garderoben är isåfall min uniform.
Att inte packa upp är både p.g.a. att spara tid (om jag kanske får en flygning med kort varsel och vi måste bege oss av från hotellet), men även för att jag är rädd för att glömma kvar något. Och så känns det lite ohygieniskt att lägga sina kläder i lådor om man inte vet att de blivit städade ordentligt.

Nu har jag hittat dessa smarta förvaringsväskor så jag lätt kan organisera mina kläder och enkelt hitta vad jag letar efter, utan att behöva riva upp allt ur väskan och skapa oordning bland klädhögarna! Och jag älskar att ha ordning och reda, så det kan faktiskt stressa mig när man drar upp en tröja längst ned från väskan och allt blir kaos.

Dessa fina rosa förvaringsväskor i olika storlekar och format hittade jag på SHEIN. Och de var så billiga! De finns i flera olika färger och utföranden.
(Och detta är inte ett betalt samarbete eller reklam, bara ett tips från en resvan flygvärdinna!)

Flygvärdinnan packning
Här är två av flera olika storlekar som ingick.
Flygvärdinna packning
De matchar mina rosa Victoria’s Secret-necessärer också!
Previous Post
The Flight Attendant
Next Post
En dag som pilot

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0