theme-sticky-logo-alt

Res iväg

0 Comments

Nu vill jag bara ut och resa!!! Det känns som om att vi pratar om att resa hela tiden, men det blir alltid uppskjutet p.g.a. olika anledningar. Största anledningen är såklart pengar och tid. Vi har lagt så mycket pengar på vår lägenhet sedan vi flyttade in, och visst är det fortfarande saker man vill fixa men nu får vi prioritera att spara ihop till en semester istället. Blir dock svårare när jag kommer leva på halv lön och studiebidrag.
Och även om vi ska till Gotland så räknas inte riktigt det som en resa, det är ju liksom bara “hem till ön”. Jag menar utomlands till en ny plats.

Tack och lov har jag faktiskt två resor planerade med mamma och systrarna. Vår årliga styrelseresa i september kommer gå till ett för mig helt  nytt land, nämligen Rumänien! Vi ska till Transylvanien (home of Dracula!) på ett Yoga Retreat där det ingår guidad hikingtur till The “OM” Peak (2238m högt), besök till Draculas slott, dagliga yogapass, hälsosamma lokalproducerade plantbaserade måltider tre gånger om dagen samt workshops, jacuzzi, spa, osv. En riktig tjejresa!
Det kan behövas när denna obefintliga sommar är över och hösten ska börja.

Den andra resan blir i januari när vi fyra ska till Indien… Mer om det sen! Fram tills dess hoppas jag på att det iallafall blir några fler dagar vid stranden.

resorresa

Previous Post
Happy 4th of July!
Next Post
Hudvård för cabin crew

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0