theme-sticky-logo-alt

Rampage

0 Comments

Jag måste ju nämna förra helgens bravader i Antwerpen! Det blev både en riktig fest-weekend, men även mysig kvalitetstid. Vi älskar att resa (vem gör inte det?!) och trots att vi försökte hålla kostnaderna så låga som möjligt så går det alltid mer pengar än man tänkt sig. Så inget mer resande för oss på ett tag nu!

Vi flög med Brussels Airlines till Bryssel och därifrån tog vi sedan tåget till Antwerpen. Hur smidigt som helst! Väl framme mötte vi upp ett annat engelsk par som är vänner till Jack som hade tagit en buss hela vägen från London. Vi bodde alla på samma lägenhetshotell (som var fullbokat och alla skulle till Rampage-festivalen) och egentligen skulle vi ha varit 6-7 par som skulle ha gått tillsammans, men i slutändan avbokade alla utom oss fyra.

Både fredag- och lördagkväll/natt var vi på festivalen och sen hade vi söndagen och måndagen på oss att vila upp oss. Jag och Jack gjorde ett tappert försök till lite sightseeing, men det var inte mycket att se i denna staden för att vara ärlig. Så inget jag rekommenderar! Och visst var det kul att gå på festival, jag älskar sånt, men jag har insett att dubstep/drum & base inte riktigt är my cup of tea. Vissa låtar ja, men inte flera timmar av det.
Men vi fick iallafall med oss lite shopping hem (det fanns både Primark och Bershka där – oops!) och drack underbar belgisk varm choklad!

antwerpen
Previous Post
Flygplansmat
Next Post
Variation is key

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0