theme-sticky-logo-alt

Rainy Monday

0 Comments

Idag har jag varit duktig och tagit tag i alla papper som legat och väntat alldeles för länge: fakturor har skickats till min revisor, kvitton har blivit sorterade, räkningar betalda, lönespecifikationer ihopsamlade, osv. Känner mig duktig och sitter nu och taggar inför Sabinas yoga- och danspass ikväll. Har längtat sååå eftersom jag har varit bortrest så länge och missat hennes pass tre veckor i rad. I need yoga!!! Stel som ett kylskåp och har typ ständig träningsvärk eftersom jag lyfter tyngre och tyngre i gymmet för varje vecka.

Kommande vecka har jag något planerat varje dag, men det är bara roliga saker! Man får ta tillvara på sina lediga dagar, speciellt när jag “bara” är ledig två veckor åt gången. 😉
Imorgon ska jag träna med Cornelia, på onsdag ska jag och Rickard än en gång försöka få tummarna ur…och göra det sista finslipet på vår låt så vi kan släppa den. Omslagsbild är ju klart sedan länge.
På torsdag ska jag äta frukost med Sabina och Antonia sen på Norwegian-AW i Köpenhamn. På fredag ska jag äta lunch med tjejerna och sen spela på KOL på kvällen. På lördag har fina Nathalie bjudit mig på middag på Gastro som födelsedagspresent! Ska bli så mysigt! På söndag ska vi även till Malmö och äta brunch på Malmö Live (det har jag velat testa länge).
Jag måste även försöka klämma in ett besök hos en optiker för att göra en synundersökning. Jag har haft spänningshuvudvärk länge och börjar tro att det kan ha med min syn att göra. Vill inte ha glasögon!!! 🙁

Efter kommande två arbetsveckor är det sedan dags för årets höjdpunkt: MIAMI OCH ULTRA MUSIC FESTIVAL! Gaaaah!!! Längtar sååå!

SnapBästa snap-filtret ever igår!

Previous Post
Oh snap
Next Post
Seg söndag

0 Comments

Leave a Reply

15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://flygvardinnan.se 300 0